Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Bijenkorf sluit tijdelijk al haar fysieke winkels
woensdag 18 maart 10:00

De Bijenkorf heeft besloten om per direct haar fysieke winkels te sluiten.

Op de site van de Bijenkorf staat volgend bericht: Op dit moment kunnen wij de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers niet meer voldoende garanderen. Daarom heeft de Bijenkorf na afweging van verschillende factoren besloten om al onze fysieke winkels vanaf woensdag 18 maart tot nader order te sluiten, en zo verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.

Dit was voor ons geen eenvoudige beslissing, maar wij vinden het belangrijk om zelf onze verantwoordelijkheid te nemen.

“De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten hebben altijd onze prioriteit. Daarom zijn wij na de afweging van verschillende factoren tot de conclusie gekomen dat het beter is onze winkels per direct te sluiten. Wij zijn trots op onze loyale klanten en de geweldige inzet van onze medewerkers en staan in deze bijzondere tijd graag online voor u klaar”, aldus CEO Giovanni Colauto.

Onze webwinkel deBijenkorf.nl blijft wel geopend. Wij hopen u snel in goede gezondheid weer te kunnen ontvangen in onze winkels.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Coronavirus

Het weer in Limburg
maandag 21 september 12:28 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 20.9 °C ONO 1 Min: 8 Max: 23
Evenementen